Ben je nieuwsgierig naar het christelijk geloof? Wil je meer weten over Jezus Christus en de Bijbel? Of wil je een goed gesprek over de meest basale vragen van het leven? Meld je dan aan voor een Bijbelcursus.

Door middel van een korte en vrijblijvende Bijbelcursus maak je kennis met de basis van het christelijk geloof. In een aantal sessies wordt aan de hand van een methode doorgesproken over het goede nieuws van de Bijbel. We lezen in die periode het evangelie van Marcus door. En in een kleine groep spreken we door over levensvragen, is er een korte toepasselijke film en staan we stil bij een gedeelte uit Marcus.

De cursus wordt op een vaste avond in de week gegeven, zeven weken lang. En daarnaast nog op één dagdeel. In oktober en februari gaat een cursus van start in kleine groepjes van drie tot zes mensen. Wil je je aanmelden voor deze cursus of heb je vragen over deze cursus? Neem dan gerust per mail, app of telefoon contact op met de predikant, ds. C. Koster (klik hier voor zijn emailadres en telefoonnummer). In overleg is het ook mogelijk dat de cursus op een andere moment wordt gegeven.