Ieder mens heeft wel vragen. Wat is nu echt belangrijk in het leven? En wat is nu eigenlijk de zin van mijn leven? In de Bijbelcursus staan dit soort centraal. Samen gaan we op zoek naar wat de Bijbel over deze vragen zegt. Lijkt dit je wat? Sta je open voor een mooie ontmoeting met vragen over de meest basale dingen van het leven? Meld je dan aan voor een Bijbelcursus!

Door middel van een korte en vrijblijvende Bijbelcursus maak je kennis met de basis van het christelijk geloof. In een aantal avonden gaan we samen in gesprek over het goede nieuws van de Bijbel. We lezen in die periode het evangelie van Marcus door. En kijken of het evangelie ons kan helpen om een weg te vinden in onze vragen.

De cursus wordt op een vaste avond in de week gegeven, zeven weken lang. En daarnaast nog op één dagdeel. In oktober en februari gaat een cursus van start in kleine groepjes van drie tot zes mensen. Wil je je aanmelden voor deze cursus of heb je vragen over deze cursus? Neem dan gerust per mail, app of telefoon contact op met de predikant, ds. C. Koster (klik hier voor zijn emailadres en telefoonnummer). In overleg is het ook mogelijk dat de cursus op een andere moment wordt gegeven.